Etusivu >> Ohjeita ja neuvoja >> Foorumi >> En pääse kirjautumaan sisään

En pääse kirjautumaan sisään

Olen uusi käyttäjä

Muistathan että rekisteröityessäsi saat sähköpostiisi aktivointiviestin, lue se huolella. Jos et löydä viestiä yritä ja jos et ole tilata uusi täältä. Jos huomaat että olet antanut väärän sähköpostiosoitteen tai aktivointi ei muuten onnistu Ota yhteyttä ylläpitoon. Liitä viestiin mukaan rekisteröitymistietosi.

Salasana unohtunut

Tarkista ensimmäisenä että että sinulla on oikea salasana. Salasana erottelee isot ja pienet kirjaimet joten MiukuJa EI ole sama asia kuin mIukUja. Jos et muista salasanaasi voit vaihtaa sen täältä. Jotta saat vaihdettua salasanasi sinulla tulee olla käytössä sama sähköpostiosoite kuin rekisteröityessäsi!

Sähköposti vaihtunut

Jos olet juuri vaihtanut salasanasi uuteen etkä pääse kirjautumaan syy on siinä että vaihdon yhteydessä lähetetään sähköpostiisi aktivointiviesti, jonka ohjeita noudattamalla tunnus aktivoidaan uudelleen. Tarkista sähköpostistasi oletko saanut aktivointiviestiä (myös roskapostikansiosta) ja jos et ole voit tilata uuden täältä. Mikäli et vieläkään saa uutta aktivointiviestiä (tai järjestelmä ei tunnista sähköpostiosoitettasi) on mahdollista että olet vaihtanut sähköpostiosoitettasi rekisteröitymisen jälkeen ja aktivointiviesti menee väärään osoitteeseen. Tässä tapauksessa ota yhteyttä ylläpitoon ja kerro meille käyttäjätunnuksesi sekä uusi että vanha sähköpostiosoitteesi (jos muistat sen).

Selainongelmat

Jos ylläoleva ei päde kokeile tyhjentää selaimesi välimuisti ja nollata foorumin tallettamat tiedot. Foorumin tiedot tyhjennetään klikkaamalla tästä, selaimen välimuisti (cache, temporary internet files) tyhjennetään eri selaimissa eri tavalla. Tutustu selaimen ohjeisiin ja kysy tarvittaessa apua ylläpidolta.

Ei auta!

Jos et vieläkään pääse kirjautumaan älä tee uutta tunnusta vaan Ota yhteyttä ylläpitoon. Liitä mukaan tiedot selaimesta ja käyttöjärjestelmästä sekä rekisteröitymistietosi. liitä mukaan myös uusi salasanasi, jota haluat alkaa käyttää.